Nasza kuchnia
catering fusion

Kuchnia fusion to nic innego jak łączenie tradycyjnych przepisów ze wszystkich zakątków świata w taki sposób, aby ostatecznie stworzyć ich nową kulinarną wariację wzorujemy się na catering gastro crew z Warszawy. Kucharz łączy ze sobą i miesza składniki, smaki, sposoby przyrządzania, a na koniec – sposób podania.

W odróżnieniu od tradycji?
Liczne próby i błędy są wpisane w proces tworzenia tego typu dania, ponieważ smaki muszą nie tylko do siebie pasować, ale tworzyć nową, wyjątkową jakość. Ponadto istotna jest również forma podania, dlatego kuchnia fusion jest wyśmienitym rozwiązaniem dla tych, którzy nie boją się eksperymentować, posiadają bogatą wyobraźnię oraz są poszukiwaczami nowych smaków.// Kuchnia fusion to doskonała opcja dla tych, którzy do gotowania podchodzą jak do procesu tworzenia i nie boją się przy tym eksperymentować.

We are not scared, we are cool and we know abort it.

Sushi po włosku, pizza tajska czy pomidorowa z curry i mleczkiem kokosowym to tylko mały przedsmak tego, czym jest popularna kuchnia fusion.

Chodzi w niej bowiem o to, by umiejętnie łączyć tradycyjne kuchnie różnych krajów i tworzyć w ten sposób smakowite wariacje.

Działmy jak inny catering w Warszawie - Żółta żyrafa. Nie boimy się mieszać składników i eksperymetować. Tak jak Żółta Żyrafa catering Warszawa u nas też mieszanie dotyczy zarówno składników dań, smaków, jak i sposobów ich przyrządzania i na sposobie podania kończąc.

Tak więc , postępująca globalizacja stworzyła warunki i było tylko kwestią czasu wyodrębnienie i nazwanie nowego trendu w sztuce gotowania.